CONTENT


BUILDINGS
SPACES
ENVIRONMENTS
OBJECTS (coming soon)

STUDIO
METHODOLOGY

BOBHUSKI - SMALL LIVING

> AUSTRALIA | FALLS CREEK 2017

 
Bobhubski Section Perspective.jpg
 

Located in Falls Creek, the client’s vision for the site was a minimalist space capsule for visitors to relax and recharge in after a day on the slopes. The moniker Bobhubski was derived from the client’s name (Bobby), its location at The Hub at Falls Creek and the key recreational activity on offer.

 
MarchStudio_Bobhubski_02.png
MarchStudio_Bobhubski_05.png
MarchStudio_Bobhubski_04.png
Bobhubski Plan.jpg
 

Drawing inspiration from the Japanese Nakagin Capsule by Kurokawa, Bobhubski presented us the challenge to rethink our approach in designing for a narrow space, forcing us to be more creative with its spatial configuration and functional relationships in the way things could nest within one another.

 
MarchStudio_Bobhubski_03.png
Photography by Peter Bennetts.

Photography by Peter Bennetts.

MarchStudio_Bobhubski_06.png

The result was a unified visual language that we carried throughout the space. At just 27 square metres, our vision for the space demanded that no real estate remained unused, resulting in storage nested within the walls and joinery.