CONTENT


BUILDINGS
SPACES
ENVIRONMENTS
OBJECTS (coming soon)

STUDIO
METHODOLOGY

AESOP RUE DE LA FONTAINE

> SWITZERLAND | GENEVA 2013

MarchStudio_AGeneva_016.png

The city of Geneva inspires thoughts of generational wealth, effortless sophistication and cavernous engineering revolutions.

This Aesop store presents its products on generous slabs of angular copper, an ideal diffuser of light and medium for the graceful patina provided by the clients themselves as they sample the product range on its broad expanses.

In the wall behind are aluminium tubes of product housed in individual tunnels, each one a symbol of a molecule that may be simultaneously hurtling around the Hadron Collider far below.

 
MarchStudio_AGeneva_002.png
MarchStudio_AGeneva_001.png
MarchStudio_AGeneva_012.png
MarchStudio_AGeneva_011.png
MarchStudio_AGeneva_003.png
MarchStudio_AGeneva_014.png